Vasco ventilatie systemen

Vasco biedt een mooi gamma aan voor complete ventilatiesystemen van het type C en D.

Naast een ventilatie unit met hoogwaardige ventilatoren beschikt Vasco ook over een gamma EasyFlow luchtkanalen en eigen gepatenteerde design ventielen.

Dankzij deze combinatie behoort het Vasco ventilatie systeem tot één van de stilste van de markt.

Vasco ventilatie

EasyFlow: een geluidsarm luchtkanalen systeem

Het Vasco luchtkanalensysteem EasyFlow zorgt samen met Vasco ventilatie voor een uniek geluidsarm ventilatiesysteem.

Plat en ovaal systeem

Vasco EasyFlow luchtkanalensysteem is geschikt voor montage in verlaagde plafonds, isolatielagen, isolerende uitvullingslagen, lichte uitvullingslagen en cement dekvloeren.

Vasco adviseert om EasyFlow luchtkanalen niet in stortbetonlagen toe te passen.

Geen zaag- of snijwerk

Vasco EasyFlow luchtkanalen schuiven in elkaar zodat de totale lengte van plenum tot ventielaansluitstuk flexibel is. Bij installatie is zagen of snijden niet nodig.

Montagebeugels

Vasco levert standaard montagebeugels mee voor eenvoudige montage.

Druknagels

Druknagels vereenvoudigen het bevestigen van de montagebeugel. Het boren van een gat (6 mm) in de ondergrond volstaat om daarna de druknagel door de voorziene opening te drukken.

Luchtdichte verbindingen

Dankzij voorgemonteerde rubberen afdichtingen geeft het Vasco EasyFlow luchtkanalensysteem een luchtdichtheid van de hoogste klasse.

Ventilatie plan

Na bestelling van een installatie wordt er een leg- en boorplan opgesteld en ter goedkeuring voorgelegd, alvorens het pakket ventilatiematerialen wordt klaargemaakt voor afhaling of levering volgens afspraak.

Design luchtventielen Vasco

Vasco biedt een mooi gamma aan van luchtventielen dat in combinatie met het easyflow luchtkanalensysteem een stille werking garandeerd. Het Vasco Smiley inregelventiel is ontworpen voor zowel toevoer- als afvoer aansluitingen met een diameter van 125mm.

Met het Vasco Smiley inregelventiel volstaat het om het ventiel éénmalig in te stellen bij in bedrijfstelling.

Het inregelventiel bevat ook geluidsabsorberend materiaal, wat het geluidscomfort in de woning ten goede komt.

De vasco design ventielen zijn exclusief ontworpen voor het vasco smiley inregelventiel. Door een draaisysteem kunnen deze luchtventielen eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden zonder gebruik van gereedschap. Het inregelventiel blijft zo netjes in het plafond of de wand en wordt niet ontregeld.

Bij de luchtventielen van vaso heb je keuze uit vierkante en ronde uitvoeringen. Het zijn aluminium ventielen die gepoederlakt zijn met een gestuctureerde RAL9016 lak.


Meer weten over Vasco ventilatiesystemen?